Vinduespolering

Vinduespolering for alle kundetyper

Søger du en professionel vinduespudser, som kan klare opgaver i alle størrelser? Hos Erhvervsrengøring Aarhus har vi det nødvendige udstyr samt erfaring til at kunne levere et flot resultat uanset størrelsen på vinduerne eller bygningen. Private hjem, virksomheder eller offentlige institutioner – vi kommer gerne til alle kundetyper. Vores vinduespolering kan naturligvis både bestilles som en enkelt ydelse eller være en del af jeres faste rengøringsaftale med os.

Gennemsigtighed i resultatet og forløbet

Ingen opgave er for lille eller for stor til os. Vi kommer gerne efter faste, gentagende aftaler eller til enkeltstående vinduespoleringer. Uanset hvilken gruppe du hører til, kan du forvente et højt serviceniveau fra os. Kundens tilfredshed er nemlig vores vigtigste succeskriterium, hvorfor vi altid lytter til dine ønsker.

Skal dine vinduer pudses indvendigt, udfører vi også gerne dette. Vi beder dig i denne forbindelse rydde vindueskarmende, så vi bedre kan komme til. Gardinerne er ikke nødvendige at tage ned. Inden vi går, foretager vores medarbejdere naturligvis altid egenkontrol på vinduespudsningen – udvendigt eller indvendigt.

Vil du høre mere?

Vores personale er alle uddannede med lang erfaring, og vi lægger vægt på stabilitet i vores medarbejderstab – herved kan vi nemlig garantere de gode resultater og kunderelationer.

Vil du modtage et uforpligtende tilbud på rengøring hos din virksomhed eller andet, er du velkommen til at ringe på telefon 58 10 04 41.

Vi gør rent for kunder i Århus samt i området omkring Ikast, Silkeborg, Ry, Ans, Them & Bjerringbro, og vi glæder os til at bidrage til en renere hverdag for dig og dine medarbejdere!