Erhvervsrengøring

Kompetent erhvervsrengøring for alle virksomheder

Søger du et rengøringsselskab med brede kompetencer inden for rengøring af kontorer og andre professionelle miljøer? Hos Erhvervsrengøring Aarhus har vi mere end 20 års erfaring med erhvervsrengøring, hvorfor vi er yderst erfarne i effektiv rengøring og personlig kontakt til vores erhvervskunder. Vores medarbejdere er alle særdeles kompetente og servicemindede.

Erhvervsrengøring for alle

Snavsede og beskidte kontorlokaler er afskrækkende for både kunder og medarbejdere. Det kan derfor have alvorlige konsekvenser for virksomheden, hvis rengøringen ikke er i orden. Over for virksomhedens kunder handler det om at præsentere et nydeligt og professionelt kontormiljø,

der virker attraktivt og imødekommende. Kontorets beskaffenhed har dog størst indvirken på virksomhedens medarbejdere, der til hverdag skal opholde sig i kontoret. Indeklimaet er en vigtig forudsætning for både sundhed og arbejdsglæde – forhold, der også påvirker arbejdskvaliteten samt produktiviteten. Vores medarbejdere udgør virksomhedens største styrke, og vi vægter efteruddannelse og stabilitet højt. Derfor leverer vi altid et resultat i topklasse, der imødekommer alle vores kunders ønsker. Som en del af vores erhvervsrengøring inkluderer vi naturligvis rengøring af tilknyttede kantiner, køkkener, mødelokaler og lignende.

Vil du høre mere?

Vil du modtage et uforpligtende tilbud på rengøring hos din virksomhed eller andet, er du velkommen til at ringe på telefon 58 10 04 41.

Vi gør rent for kunder i Århus samt i området omkring Ikast, Silkeborg, Ry, Ans, Them & Bjerringbro, og vi glæder os til at bidrage til en renere hverdag for dig og dine medarbejdere!